About

About

Title:

Description:

About

The freelancer
you keep.

Wat ik doe
Creatief, strategisch en uitgesproken werk vanuit de ware identiteit van merken. Waar nodig breek ik ze eerst af om met die losse bouwstenen opnieuw iets op te bouwen anno nu. Zo behoud je de ziel van wat er opgebouwd is en ga je toch mee met de tijd. Per project bepalen we samen wie er nodig zijn in het kernteam en daar zitten ook de opdrachtgevers bij. Zo halen we alles eruit wat erin zit!

Het kan ook andersom. Jullie een team waar een creatief mist? Ik kom op projectbasis graag bij het team om samen verder te komen.

Verder doe ik niet heel veel anders dan al die andere creatieve zzp’ers. Het gaat vooral om gunnen, vertrouwen, veel lachen en leuke herinneringen maken.

Wat ik niet doe

Gratis creatieve pitches. Geloven in geesten. Whisky drinken. Werken voor niets. In mijn eentje alles bedenken. Zonder samenwerking aan iets beginnen. Zonder voorbereiding aan de vormgeving beginnen. Bemoeien met dingen waar ik geen verstand van heb.

Wat ik wil
Merken betekenisvol laten zijn en dat vanuit hun ware identiteit. Dingen simpeler, slimmer, nuttiger en mooier maken. Samenwerken en niet voor een merk werken. Deel uitmaken van een goede verandering.

[blockquote author=”hello@bebr-agency.com” pull=”normal”]Pas ik bij jullie en jullie bij mij? Neem dan contact op![/blockquote]